Cadouri 8 Martie - Idei de cadouri pentru Ziua Femei

Pentru toţi bărbaţii, ziua de 8 martie reprezintă atât celebrarea femeilor dragi din viaţa lor, cât şi o goană după cadouri care să le facă fericite şi să le surprindă plăcut. Pentru a îţi veni în ajutor, am conceput o listă cu idei de cadouri potrivite pentru 8 Martie, din care să poţi alege cu uşurinţă ce le dăruieşti femeilor din viaţa ta.


Idei cadouri 8 Martie, Ziua Femeii

1. Parfumuri damă, în set complet


Un set de parfum de damă, ce conţine şi produse de îngrijire din aceeaşi gamă este potrivit mai ales pentru cineva apropiat, precum iubita, soţia sau chiar mama. 

Doar în această perioadă specială, dedicată femeilor, ai posibilitatea de a configura un cadou complet, format dintr-un parfum elegant, un deodorant şi o loţiune parfumată din aceeaşi gamă. Toate acestea, împachetate într-o cutie deosebită, formează un cadou perfect de 8 Martie.

Alege preferatul în funcţie de notele pe care ştii că le iubeşte cea care urmează să primească acest cadou.

 

2. Beauty Box, set pentru îngrijirea corpului


Un alt mod în care le poţi arăta doamnelor din viaţa ta cât de mult înseamnă ele pentru tine, este un Beauty Box de la MYSU.

În set complet, acesta înglobează un gel de duş, un scrub de corp şi un unt de corp, toate menite să bucure şi să asigure un răsfăţ la superlativ.

Alege dintr-o gamă variată de arome, fructate, florale sau gurmande, cu care să îţi surprinzi plăcut iubita, mama, sora sau, de ce nu, soacra.

3. Parfumuri orientale, cadoul potrivit pentru orice femeie

Un exemplu de cadou cu care nu poţi da greş sunt parfumurile orientale unisex de la MYSU. Cu note dulci-picante, aceste arome persistente vor cuceri viitoarea purtătoare şi o vor face să se simtă specială şi apreciată.

 

4. Parfumuri afrodisiace, cadoul potrivit pentru parteneră


Fie că vorbim de soţie sau de iubită, parfumurile din gama Mithology of Love sunt un cadou potrivit cu orice ocazie. Alege dintre Athena şi Venus aromele care i se potrivesc cel mai bine partenerei tale şi bucuraţi-vă împreună de note încântătoare.

 

5. Parfumuri seducătoare, pentru femei încrezătoare


Din gama Love Line poţi opta pentru un parfum seducător ce sigur va fi primit cu încântare. Alege Attraction pentru iubitoarele de arome dulci, A Thousand Kisses pentru cele ce adoră notele lemnoase sau My Everything pentru un parfum intens, demn de ocazii speciale şi evenimente de seară.


Cum alegi cadoul potrivit pentru 8 Martie


Dacă nu ştii ce cadou li s-ar potrivi femeilor din viaţa ta de 8 martie, poţi obţine un indiciu din parfumurile, cremele şi aromele pe care le folosesc în prezent. Inspiră-te din note şi observă diversitatea de produse de îngrijire a corpului, pentru a putea intui corect ce cadou ar fi mai inspirat dintre ideile de cadouri prezentate.