Cadouri de Valentine’s Day: Top 10 idei pentru el şi ea

 

Luna februarie vine cu o nouă provocare pentru cuplurile de îndrăgostiţi: cadouri de Valentine’s Day care să spună “Te iubesc!” într-un mod cât mai autentic, dar care să fie şi apreciate de către partener. Îţi propunem 10 idei de cadouri de Valentine’s Day pentru iubită şi alte 10 idei pentru iubit, pentru un 14 Februarie cât mai special.


Cadouri Valetine’s day pentru ea

Unul dintre cele mai clasice şi apreciate cadouri pe care le poţi oferi în dar de Ziua Îndrăgostiţilor este un parfum care să o facă să se simtă elegantă şi să îi arate cât de mult o preţuieşti.


Parfumuri afrosidiace, cel mai potrivit cadou de Valentine’s Day


Din cea mai recentă gamă de produse, parfumurile afrodisiace MYSU sunt minunate pentru a fi oferite în dar în orice moment al anului, dar mai ales de Valentine’s Day, când pot accentua pasiunea şi iubirea dintre voi.

Venus

Potrivit perfect unei firi iubitoare şi misterioase, parfumul Venus este un cadou minunat pentru orice moment romantic.

Notele de piper roz, trandafir şi lămâie îţi vor învălui iubita într-o combinaţie magnetică de arome, iar notele fructat-lemnoase de patchouli, zmeură şi oud vor continua să se facă simţite pentru mult timp după aplicare.

Athena

Pentru o fire rebelă şi nonconformistă, parfumul Athena este secretul pentru a dărui cadoul potrivit de Valentine’s Day.

Liliacul şi citricele se combină într-o armonie perfectă, ca mai apoi să fie înlocuite de echilibrul ideal dintre ambră şi vanilie. În final, locul lor va fi luat de notele lemnoase şi blânde de patchouli şi oud.

Parfumuri dulci damă, perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Dacă iubita ta apreciază în mod deosebit aromele dulci, precum caramelul, vanilia sau pralinele, îţi recomandăm să alegi din colecţia MYSU de parfumuri dulci de damă cadoul care crezi că i se potriveşte cel mai bine.

W41 - Abuse

Cu o dulceaţă ce persistă ore în şir şi dă aerului din încăpere o notă pozitivă şi optimistă, W41 Abuse este un parfum de damă ce pune în evidenţă femeile care aleg să îl poarte.

Notele de vârf de bergamotă, cireşe şi pară se combină perfect într-o aromă ispititor de dulce, lăsând loc apoi notelor florale de tuberoză, floare de portocal şi iasomie.
În final, notele de bază de patchouli, vetiver, ambră, caramel şi vanilie vor continua să persiste domol, chiar şi după ce Ziua Îndrăgostiţilor a trecut.

W42 - Midnight

Midnight este un parfum de damă într-o combinaţie de note dulci şi fresh surprinzătoare. Potrivit pentru orice moment al zilei, dar mai ales pentru evenimente de seară, Midnight îţi încântă simţurile cu bergamotă şi lămâie, urmate de iasomie, vetiver şi lemn de cedru. La sfârşitul zilei, vanilia, moscul şi pralinele îţi vor convinge iubita să poarte acest parfum din nou şi din nou şi din nou.

W25 - Sky Blue

Sky Blue eau de parfum este secretul iubitoarelor de parfumuri dulci, dar care îşi doresc o combinaţie mai îndrăzneaţă, ieşită din tipare.
Portocala şi gardenia se îmbină delicios pe piele, ca mai apoi să fie înlocuite de dulceaţa mierii şi aroma fructată de piersică. La finalul zilei, aroma rămasă este complet dominată de patchouli.

W39 - Moss

Dacă vanilia se numără printre preferatele iubitei tale în materie de note, atunci Moss este clar alegerea perfectă. 

În primă fază, aromele dominante de lămâie, scorţişoară şi note iuţi acaparează simţurile, ca mai apoi să lase loc notelor floral-orientale de ylang-ylang şi ghimbir.

În cele din urmă, notele lemnoase se îmbină cu vanilia şi persistă ore întregi pe pielea iubitei tale.

Beauty box - Set de cosmetice cadou


Nimic mai potrivit pentru a fi oferit în dar de Valentine’s Day decât un set complet de îngrijire de la MYSU, pentru o zi de răsfăţ suprem. Poţi alege dintr-o gamă variată, cu note florale, fructate, dulci sau fresh, în funcţie de preferinţele iubitei tale. 

Iată ce arome îţi propunem şi ce conţine un beauty box MYSU, un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiţilor:

Cocos & Vanilie


O combinaţie exotică, garantat să fie adorată de orice femeie care îl primeşte, un beauty box cocos & vanilie îi va purta simţurile în insule exotice ori de câte ori produsele sunt folosite.

Caramel Sărat

Iubitoarele de arome dulci vor aprecia pe deplin aroma gurmanda din beauty boxul dedicat unuia dintre cele mai îndrăgite ingrediente dulci din lume. Alege un beauty box caramel sărat pentru momente de răsfaţ suprem.

Mango & Trandafiri

Combinaţia floral-fructată din Beauty Box mango şi trandafiri învăluie corpul într-o aromă profund feminină, lăsând pielea fină şi catifelată de fiecare dată când produsele sunt utilizate.

Cranberry Pie

Cu o aromă ce te înconjoară şi te lasă să râvneşti după o nouă aplicare, un beauty box Cranberry Pie este un cadou inspirat, cu care îţi vei surprinde plăcut partenera.

Gel de duş

Pentru o curăţare blândă, combinată cu aromaterapie, un gel de duş pe care iubita ta îl va găsi în beauty box va face din fiecare duş o nouă experienţă plăcută cu fiecare aplicare.

Scrub de corp

Perfect pentru a fi aplicat imediat după o curăţare blândă, scrubul de corp promite să îndepărteze celulele moarte şi să revitalizeze pielea, pentru o piele catifelată şi plăcută la atingere.


Unt de corp


Îngrijirea pielii devine completă după aplicarea unui strat subţire de unt de corp, cu o formulă hidratantă şi parfumată ce se absoarbe cu uşurinţă în piele, lăsând-o moale şi delicat parfumată.


Cadouri Valetine’s day pentru el


Încercarea de a găsi cadoul ideal pentru bărbaţi poate fi o reală provocare. Îţi propunem 10 idei de cadouri de Valentine’s Day cu care să îl surprinzi plăcut şi care să îi transmită cât de mult îl iubeşti.


Parfumuri bărbaţi - Un cadou potrivit pentru Valentine’s Day


Pentru că nimeni nu îl cunoaşte mai bine ca tine, sigur vei putea să îi alegi un parfum de bărbaţi care să i se potrivească perfect atât stilului, cât şi caracterului său. Iată propunerile MYSU pentru cadouri de Valentine’s Day pentru iubitul sau soţul tău:


Eros


Din cea mai nouă colecţie de parfumuri afrodisiace MYSU, Eros se distinge ca un parfum într-o combinaţie de note unisex, ce se potrivesc de minune unui stil masculin puternic şi seducător.


M03 - Brown


O alegere perfectă pentru un bărbat cu personalitate, foarte stăpân pe sine, Brown Eau de parfum se remarcă prin notele picante de piper roz şi negru, evidenţiate de notele citric-fructate şi cele lemnoase.


M04 - Black Light


Ideal pentru a fi dăruit unui iubit cu un aer misterios, Black Light eau de parfum te cucereşte iniţial cu notele fresh de citrice, pentru ca mai apoi să te învăluie în arome dulci-lemnoase de cedru, mosc şi boabe de tonka.


M07 - Steel Blue


Un mozaic de arome fresh-lemnoase persistente, Steel Blue eau de parfum este secretul oricărui bărbat impunător, cu atitudine de leader.


M20 - Black Orange


Potrivit perfect iubitorilor de arome fresh răcoritoare, Black Orange Eau de parfum este un cadou minunat ce îl va energiza şi îi va da o bună dispoziţie cu fiecare nouă aplicare.


M14 - Red Liliac


Un parfum lejer, alegerea potrivită pentru evenimente informale de zi, Red Liliac Eau de parfum este un cadou inspirat de Valentine’s Day pentru un iubit cu o fire profundă, ce nu ţine cont de aparenţe şi priveşte lumea în complexitatea ei.


Parfumuri orientale unisex - Alegerea perfectă pentru amândoi


Indiferent că ai de luat un cadou pentru el sau ea, nu poţi da greş cu un parfum oriental unisex bine ales.


Oud Royale


Un parfum oriental plin de eleganţă şi rafinament, apreciat de mii şi mii de clienţi, Oud Royale este un real contrast de note fresh şi lemnoase ce persistă ore la rând şi cucereşte cu fiecare purtare.


Secret Tobacco


Cu accente de tabac şi vanilie, dar şi note fine precum lăcrămioară sau şofran, Secret Tobacco este un parfum oriental unisex ce domină încăperea şi se impune printre alte arome. Este ideal a fi oferit cadou de Valentine’s Day, mai ales pentru iubit.

Amber Pleasure


Notele dulci-lemnoase din Amber Pleasure îi vor cuceri simţurile partenerului tău cu un aer senzual şi delicat. Perfect pentru a fi dăruit unei femei sau unui bărbat, Amber Pleasure poate fi unul dintre acele arome care vă aduc împreună.


Odorizant de maşină - Un cadou pentru a doua iubire


Pentru că ştim cu toţii că maşina este, pentru cei mai mulţi dintre bărbaţi, a doua iubire, un odorizant auto oferit în dar garantat va fi un cadou apreciat de Valentine’s Day. Iar dacă vă bucuraţi amândoi de aromă într-o escapadă romantică, deznodământul este perfect. Iată câteva arome de odorizante auto MYSU pe care bărbaţii le apreciază în mod deosebit:


New Car


Una dintre cele mai căutate arome de odorizant auto, New Car dă un suflu nou aerului din habitaclu la fiecare călătorie cu maşina.


Ocean Breeze


Proaspăt, răcoritor şi energizant, cu un miros ce persistă zile întregi. Ce altceva şi-ar mai putea dori un bărbat de la un odorizant auto Ocean Breeze, pentru maşina sa?


Bubble Gum


O aromă dulce unisex ce evocă aroma faimoasei gume de mestecat din nou şi din nou, trezind amintiri şi dând o stare de bine. Un odorizant auto Bubble Gum este perfect pentru a fi dăruit de Valentine’s day, alături de un parfum pentru bărbaţi.