Brandul de parfumuri care îți oferă ceva diferit.
În fiecare zi.

MYSU este continuarea visului meu din copilărie: o lume cu oameni frumoși. Visul copilului de atunci a căpătat contur după aproape două decenii de experiențe în domeniul frumuseții. Iar fiecare zi a fost un nou pas spre împliniarea țelului propus. Acela de a aduce bucurie oamenilor! Din acest gând a apărut MYSU.

MYSU este o poveste din magicul Levant, unde personajele sunt esențe și arome naturale, în veșminte de gală. O gamă diversă de parfumuri, în ambalaje elegante, la prețuri pentru fiecare. Acum MYSU, povestea mea, a ajuns la tine. Spune-o mai departe!

Parfumuri creative produse din pasiune și cu atenție la detalii, la calitatea pe care o aștepți de la un parfum de top, dar la un preț accesibil. Totul pentru o singură misiune: Vrem să dăm oamenilor puterea să se exprime și să-și creeze o imagine de sine elevată experimentând produse de calitate.

ESENȚE VARIATE, CARE ÎȚI SURPRIND ORICE STARE

Special create pentru momentele când vrei să experimentezi, când vrei să te exprimi liber prin parfumuri de calitate: Florale sau orientale, lemnoase sau citrice, lasă aromele MYSU să-ți spună povestea. Parfumurile MYSU vorbesc despre originalitate, contraste și tot ceea ce te definește.

DESCOPERĂ LUMEA PARFUMURILOR CREATIVE

Parfumurile preferate MYSU, la prețuri accesibile, acum în 40 de locații din 26 orașe din țară.